Kirjanpito

Kirjanpito on yrityksen talouden perusta. Jo laki vaatii, että yrityksen on tehtävä kirjanpito, josta selviää sekä sisään tulevat että yrityksestä ulos maksettavat rahat. Lisäksi kirjanpidosta selviää yrityksen varat ja velat.

On siis ensiarvoisen tärkeää, että kirjanpito tehdään kunnolla. Me Jobme Tileissä olemme kirjanpidon ammattilaisia ja teemme huolella ja ammattitaidolla niin pienten kuin suurempienkin yritysten kirjanpidon.

Käytämme kirjanpidossa Merit Aktivaa, mutta jos yrityksellänne on käytössä joku muu taloushallinto-ohjelma, käytämme mielellämme sitä. Meille on tuttuja kaikki yleisimmät taloushallinto-ohjelmat.

Jos haluat eroon paperisista kuiteista, suosittelemme, että otat käyttöösi eTaskun, jolla kuvaat näppärästi kuitit kirjanpitoon toimitettavaksi.

Paperisen aineiston toimitata meille ilmaiseksi postin välityksellä vastauslähetyksenä.

Teemme myös Virossa toimivien yritysten kirjanpitoa.

Lue lisää eTaskusta:

Taloushallinto

Tilitoimiston työ on muutakin kuin pelkkää kirjanpitoa. Me Jobme Tileissä palvelemme yritystäsi myös muilla taloushallinnon osa-aluella:

  • Palkanlaskenta
  • Laskujen laatiminen ja postitus
  • Laskujen maksaminen
  • Maksuvalvonta
  • Perintä
  • Erilaiset viranomaisilmoitukset

Konsultointi

Tarvitsetko apua verotuksen kanssa tai mietitkö yritysmuodon vaihtoa? Meiltä saat apua tähän ja kaikkiin muihin yrityksen pyörittämiseen liittyviin asioihin. 

Yritys Viroon? Oletko miettinyt tai olet siitämässä koko tai osaa toiminnastasi Viroon. Meiltä saat kirjanpito palvelut myös Virolaisille yrityksille ja autamme myös koko siirto prosessissa.

Ota yhteyttä niin ratkotaan yhdessä yrityksenne haasteet taloushallinnon saralla.

Jobme OÜ

PL 2

04131 Sipoo